WiaTag VirtuaaliPaikannin

(lataa uutinen – pdf)

Screenshot_2016-05-15-11-30-05  Screenshot_2016-03-15-00-17-53  Screenshot_2016-05-15-11-31-37

GoGPS-palveluun on asennettu yli 3 500 WiaTag-virtuaalipaikanninta. Voidaan todeta, että satsauksemme ohjelmistopohjaiseen paikantimeen on osoittautunut oikeaksi ratkaisuksi asiakkaillemme, jotka haluavat paikannusratkaisuksi vain parasta ja monipuolisinta palvelukokonaisuutta.

Paikannussovelluksiemme uusin askel on virtuaalipaikantimet.  Pitkään kehitelty WiaTag-virtuaalipaikannin ja mobiilisovellus perustuvat innovatiivisten asiakkaidemme ja tuotekehitystiimimme avoimeen yhteistyöhön. Ehdotukset ja suositukset ovat kaikki lähteneet asiakkaidemme nerokkaista ajatuksista.

Tuotekehityksen ajan testikäyttäjiä meillä oli yli 3000 ja nyt se tarjolla kaikille. Kieliversioita on useita, mukana tietysti myös suomi. Tällä hetkellä appsi on ladattavissa kaikille käyttäjille. Tarjoamme versiot Androidille ja IOS:lle.   Lataa Androidille tai Lataa IOS:lle.

Screenshot_2016-03-15-00-20-29  Screenshot_2016-03-15-00-21-28  Screenshot_2016-03-15-00-21-55

WiaTagin ominaisuudet

Tämä uutinen on lähetetty niille, jotka aprikoivat mitä etuja WiaTagista on heille? Kuten tuotekehitystiimimme panostutsestamme huomaatte, että uudella tuotteellamme saatte parhaat ominaisuudet käyttöönne:

  • Uusi ja nopea palvelimen yhteysprotokolla (binary), jossa on
  • optimoitu ja säädettävä dataliikenteen määrä ja kulutus.
  • Liikkeen tunnistus, datan ja sijainnin keräys
  • Muokattavat käyttäjäprofiilit ja pääkäyttäjätila erikoisasetukset
  • Voit lähettää valokuvia, sijainteja ja hälytyksiä.
  • Sovelluksen etähallinta.
  • “Manuaalinen” datan lähetystapa datakulutuksen hallintaan.

 

Miten se toimii?

WiaTag on suunniteltu toimimaan GoGPS:n kehittämän satellittipaikannusalustan kanssa. Appsi pääasiassa suorittaa sijainnin tunnistuksen. Järjestelmä vastaanottaa puhelimen GPS-paikkatiedon tai sensoreiden dataa ja käyttää siihen Google Fused -paikannusmenetelmää tehostaakseen paikkatiedot lähetystä palvelimellemme.

WiaTag vaatii laitteen luomisen GoGPS-järjestelmään. Jos datan suojausta vaaditaan, voidaan virtuaalipaikantimeen asentaa pääkäyttäjän salasana. Kun olet onnistuneesti kirjautunut järjestelmään, voit valita yhden esiasetuista käyttäjäprofiileista tai luoda oman profiilin.  Profiililla määritetään, miten data kerätään, lähetysasetukset ja liiketunnistuksen ominaisuudet, joilla on vaikutusta akun kestoon.

Screenshot_2016-03-15-00-21-44  Screenshot_2016-05-15-11-32-11  Screenshot_2016-05-15-11-31-09

Nyt on helppoa säilöä paikkaviestejä puhelimesi muistiin eli ns. “mustaan laatikkoon”. Voit tarkkailla paikkaviestien määrää ja lähettää ne manuaalisesti yhtenä pakettina. näin voit säästää dataliikenneaikaa. Tämä ominaisuus on erityisesti tärkeää verkkovierailujen aikana, jolloin datamäärän lähetystä halutaan pitää kurissa.

WiaTag voi vastaanottaa komentoja GoGPS-palvelusta. Tällä hetkellä voit käynnistää ja pysäyttää sovelluksen tai ottaa valokuvan halutulla kameralla. Komentolistaa laajennetaan koko ajan ja ne ovat luonnollisesti kaikkien käytössä.

Kaiken kaikkiaan WiaTagin käyttöliittymä on erittäin käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen. Voit asettaa appsin akkua säästävään tilaan yhdellä klikkauksella, määrittää saavutettavuustilasi (esiasennettuna varattu, vapaa, poissa), voit lähettää kuvia, sijaintitietoja ja hälytyksiä pikavalikosta. Asetusvalikko on myös määriteltävissä pääkäyttäjän haluamalla tavalla. Pääkäyttäjä voi myös määritellä, kuka voi sulkea appsin ja kuka ei.

Sovellus myös käynnistyy automaattisesti uudelleen, joten käyttäjä ei voi sulkea sovellusta laitetta buuttaamalla. Ominaisuus on erinomainen lasten ja senioreiden virtuaalipaikantimien käytössä.

Avoimen testauksen ja tuotekehityksen tuloksena voimme ylpeänä toimittaa asiakkaillemme parhaimman virtuaalipaikantimen.

Päätettävissäsi on, olemmeko odotuksiesi arvoinen.