GoGPS on monipuolinen ajoneuvojen GPS/Glonass-seurantajärjestelmä, ainutlaatuinen ja pisimmällä kehitetty palvelu maailmassa; valvontapalvelu on kiistatta paras! Sen monipuolisuus ja joustavuus ovat tärkeimpiä tekijöitä, jotka ovat erottaneet jo vuosia GoGPS:n muista palveluista.

Miksi GoGPS?

  • GoGPS alentaa kustannuksia ja parantaa tuottavuutta
  • GoGPS parantaa asiakaspalvelun laatua
  • GoGPS lisää turvallisuutta
  • GoGPS helpottaa työn suunnittelua

GOGPS – OMINAISUUDET? KLIKKAA TÄSTÄ!

OHESSA ERÄITÄ VALVONTAMAHDOLLISUUKSIA:

Nopeuden hallinta. Satelliittijärjestelmä antaa mahdollisuuden milloin tahansa seurata ajoneuvon nopeutta. Voit myös luoda vapaasti valittavia raportteja. Järjestelmä näyttää reittiosuudet, jolloin nopeus ylitti sallitun rajan. Voit asettaa hälytyksen sähköpostiin tai matkapuhelimeen, kun nopeusrajoitusta rikotaan.

Polttoaineen kulutuksen seuranta. Polttoaineen kulutuksen seuranta voidaan toteuttaa seuraavasti: – Polttoainesäiliöön asennetaan ultraäänianturit – Kytkemällä paikannin ajoneuvonn CAN-väylään (ajoneuvon älyväylä) Voit aina tarkistaa polttoaineen määrän säiliössä, laatia raportteja polttoaineen kulutuksesta (myös tyhjäkäynnillä) ja vastaanottaa ilmoituksia tankkaamisesta tai polttoainepumpun ulos. Polttoaineen kulutuksesta voidaan laatia taulukko, jossa esitetään kulutus haluamallasi tavalla.

Kylmäkuljetuksien lämpötilan seuranta. Kun asentaa paikantimeen Dallas-tyyppisiä lämpötila-antureita voidaan seurata kylmätilan lämpötilaa. Näin voit seurata lämpötiloja reaaliajassa ja viipymättä saada ilmoituksia kriittisestä tilanteesta. Voit luoda raportteja, kuten taulukon, haluamallasi esitystyylillä.

Moottorin kierrosluvun seuranta. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, kun paikanninlaite on liitetty ajoneuvon CAN-väylään. Kierroslukutieto saadaan moottorin elektronisesta anturista, joka käytännössä poistaa virhemahdollisuuden. Tällä voidaan analysoida kuljettajan ajotapaa ja korjata tarvittaessa.